Klantenbeoordeling
(5.00/5.00)

Klantenservice

In de BudgetTas klantenservice worden ál uw vragen beantwoord. Allereerst leert u meer over BudgetTas onder het kopje (hoe kan het ook anders) ‘Over BudgetTas’. Ook vindt u in het linkermenu onze contactgegevens, locatie en routebeschrijving. Er zijn heel veel manieren waarop u contact met BudgetTas kunt opnemen, u leest het onder het kopje ‘Contact’. Voor onze veelgestelde vragen klikt u links op het kopje ‘FAQ’, grote kans dat de vragen die door uw hoofd spoken hier ook beantwoord worden! Als laatst vindt u in het linkermenu nog een pagina waar u de meest recente nieuwsbrief kunt inzien. U kunt zich tevens inschrijven voor de BudgetGift nieuwsbrief via deze pagina.

Onderdeel van BudgetGift

BudgetTas is onderdeel van BudgetGift. BudgetGift is één van de snelst groeiende webshops op het gebied van relatiegeschenken. Heeft u dus toch nog niet kunnen vinden wat u zocht? Neem dan eens een kijkje voor een uitgebreid aanbod relatiegeschenken, verdeeld over diverse categorieën.

Twan
Sales medewerker
twan@budgetgift.nl
Dianne
Sales medewerkster
dianne@budgetgift.nl
Johanna
Administratief medewerkster

Frederique
Sales medewerkster
frederique@budgetgift.nl
Michel
Sales medewerker
michel@budgetgift.nl
Barbara
Sales medewerkster
barbara@budgetgift.nl
Anneloes
Sales medewerkster
anneloes@budgetgift.nl
Kjell
Sales medewerker
kjell@budgetgift.nl
Pascal
Sales medewerker
pascal@budgetgift.nl
 
 

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.

deze melding sluiten